growthFactor-ohjelma tähtää kasvuun ja kansainvälistymiseen

Julkaistu 9.12.2015

growthFactor-ohjelman tavoitteena on vauhdittaa yrityksen kasvua joko kotimaan markkinoilla tai kansainvälisesti sekä kehittää osallistujien omaa osaamista ja kasvua yrittäjänä ja johtajana. Sparraajien ja koko ryhmän avulla katsotaan yhdessä yrityksen toimintaa laajemmasta näkökulmasta sekä kyseenalaistetaan ja löydetään uusia, vaihtoehtoisia toimintatapoja.

growthFactor on tiivis, tavoitteellisesti teemoitettu kasvucoachingprosessi. Ohjelman vetäjinä toimivat liike-elämässä menestyneet huippusparraajat, jotka haluavat jakaa osaamistaan, verkostojaan ja kokemustaan vapaaehtoisperiaatteella. Ohjelman kohderyhmänä ovat naisyrittäjät sekä yrityksen johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat naiset. Kannustava, samanhenkinen ryhmä antaa hienon pohjan uusille ajatuksille ja ideoille sekä haastaa osallistujat etsimään rohkeita ratkaisuja. growthFactor-ohjelma on osa Oulun Ammattikorkeakoulun hallinnoiman fFactor-hankkeen toimintakokonaisuutta ja jatkoa suosituille yrittäjyyden ja johtajuuden kehittämisohjelmille.

Ohjelma alkaa 21.1.2016 ja päättyy kesäkuun puoleen väliin mennessä. Ryhmät kokoontuvat Oulussa kaksi kertaa kuukaudessa mielenkiintoisten sparraus- ja koulutussessioiden merkeissä. Tilaisuuksissa pohditaan muun muassa kilpailijoista erottautumista, kasvun tekijöiden tunnistamista sekä kasvuspiritin luomista ja ylläpitoa. Mielenkiintoiset keskustelut odottavat! 

Haku growthFactor-koulutukseen on päättynyt 11.1.2016. 

Lisätietoja: projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526 ja terttu.savela@oamk.fi