growthFactor-ohjelmasta vauhtia yrityksen kasvuun – haku on nyt käynnissä!

Julkaistu 30.9.2016

growthFactor-ohjelman tavoitteena on vauhdittaa yrityksen kasvua sekä kehittää osallistujien omaa osaamista ja kasvua yrittäjänä. Sparraajien, valmentajan ja koko ryhmän avulla katsotaan yhdessä yrityksen toimintaa laajemmasta näkökulmasta ja löydetään uusia, vaihtoehtoisia toimintatapoja.

growthFactor on naisyrittäjille suunnattu tiivis, tavoitteellisesti teemoitettu kasvucoachingprosessi. Ohjelman vetäjinä toimivat liike-elämässä menestyneet huippusparraajat, jotka haluavat jakaa osaamistaan, verkostojaan ja kokemustaan vapaaehtoisperiaatteella. Kannustava, samanhenkinen ryhmä antaa hienon pohjan uusille ajatuksille ja ideoille sekä haastaa osallistujat etsimään rohkeita ratkaisuja.

Ohjelma alkaa marraskuussa 2016 ja päättyy toukokuussa 2017. Ryhmät kokoontuvat Oulussa kaksi kertaa kuukaudessa mielenkiintoisten sparraus- ja koulutussessioiden merkeissä. Tilaisuuksissa pohditaan muun muassa kilpailijoista erottautumista, kasvun tekijöiden tunnistamista sekä kasvuspiritin luomista ja ylläpitoa. Mielenkiintoiset keskustelut odottavat!

Haku growthFactor-ohjelmaan on nyt käynnissä, hakuaika päättyy 31.10.2016. Ohjelmaan hakeudutaan sähköisen hakulomakkeen kautta. Ohjelman, hakulomakkeen sekä sparraajien ja valmentajan esittelyt löydät growthFactor-sivulta.

Lisätietoja: projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526 tai terttu.savela@oamk.fi