Haku aivan uuteen, vastuullisen johtajuuden visionFactor-ohjelmaan on käynnissä!

Julkaistu 10.8.2015

visionFactor-ohjelmassa pohditaan ja kehitetään vastuullisia toimintatapoja luontevaksi osaksi organisaation arkea. Tavoitteena on luoda vahva pohja organisaation pitkäjänteiselle ja kestävälle uudistumiselle.

visionFactor.jpg

Ohjelman aikana vahvistetaan organisaation omaa arvopohjaa ja johtajuutta sekä etsitään keinoja ja toimivia työkaluja rakentaa vastuullisuudesta kestävä menestystekijä. Ohjelmassa pohditaan käytännönläheisesti myös yrityksen vastuuta niin taloudellisesta, sosiaalisesta kuin ympäristöllisestä näkökulmasta. Ohjelman kohderyhmänä ovat vahvaa työkokemusta omaavat naisyrittäjät sekä yksityisellä tai julkisella sektorilla asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivat naiset. Ohjelmaan sisältyy myös teemaa tukeva opintomatka keväällä 2016 Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan.

Ohjelman sisältö on luotu yhteistyössä Oulun Ammattikorkeakoulun, Oulun Yliopiston Martti Ahtisaari Instituutin ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa. Lisäksi kouluttajina toimii muita arvostettuja asiantuntijoita, joilla on vahvaa käytännön kokemusta ja/tai akateemista osaamista vastuullisen johtajuuden teemasta.

Haku visionFactor-koulutukseen on nyt käynnissä, hakuaika päättyy 7.9.2015. Koulutus järjestetään ajalla 5.10.2015–15.6.2016. 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden voi suorittaa työn ohessa ja se sisältää 17 lähikoulutuspäivää. visionFactor-ohjelman suorittaminen on mahdollista hyväksyä myös osaksi Oulun yliopiston MBA-ohjelmaa. Koulutukseen hakeudutaan visionFactorin hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoja: projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526, terttu.savela@oamk.fi