plusFactor – kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksen ohjelma – haku nyt käynnissä!

Julkaistu 26.1.2016

Yrittäjinä ja esimiehinä toimivat naiset kantavat paljon vastuuta ja huolehtivat monista. Jos vastuuhenkilöiden energia lisääntyy, on sillä suuri merkitys koko työyhteisön tehokkuudelle. Siksi heidän hyvinvointinsa on ensiarvoisen tärkeää.

Muun muassa työhyvinvoinnin johtamisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueita sisältävä plusFactor-ohjelma sopii kaikille yrittäjinä ja johtamistehtävissä toimiville naisille, jotka haluavat kehittää omaa itsetuntemustaan ja taitoaan toimia vuorovaikutussuhteessa. Ohjelmassa lähdetään liikkeelle kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin käsitteestä ja jokaiselle osallistujalle luodaan yhdessä henkilökohtainen hyvinvointistrategia. 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksen plusFactor-ohjelma käynnistyy 2.3.2016. Ohjelman voi suorittaa työn ohessa ja se sisältää 20 lähikoulutuspäivää. Opintokokonaisuus on laajuudeltaan yhteensä 15 opintopistettä. Koulutus toteutetaan iltakoulutuksessa neljänä iltana kuukaudessa, ohjelmaan kuuluu myös hyvinvointiviikonloppu Rokualla marraskuussa 2016.

Haku plusFactor-ohjelmaan on nyt käynnissä, hakuaika päättyy 21.2.2016. Koulutukseen hakeudutaan fFactorin www-sivuilla olevan hakulomakkeen kautta. Ohjelman sisällön ja asiantuntijoiden esittely löytyvät plusFactor-sivulta

Lisätietoja: projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526 tai terttu.savela@oamk.fi