startFactor-koulutus käynnistyi hyvällä fiiliksellä

Julkaistu 2.4.2015

startFactor-koulutus on käynnistynyt mukavissa tunnelmissa. Ensimmäiset asiantuntijaluennot ovat jo takana, liikeideoita täsmennetään ja suunnitelmia sparrataan huippuammattilaisten avulla.

startFactor-koulutus on suunnattu naisille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista tai ovat vastikään aloittaneet yritystoiminnan.

- Ryhmä on muotoutunut hyvin ja opiskelijat ovat energisoituneet toisistaan. Porukan kesken vallitsee todella hyvä henki, sanoo yksi startFactorin kouluttaja Minna Åman-Toivio.

Tässä vaiheessa on vaikea arvioida kuinka moni yritysidea kantaa yritystoiminnan perustamiseen asti, sillä henkilökohtaiset sparraukset ovat vielä kesken. Myös opiskelijoiden liiketoiminnan suunnitelmat ovat eri vaiheissa ja niiden kanssa edetään kunkin tilannetta mukaillen.

- Henkilökohtaisesta sparrauksesta saa huimasti apua oman liikeidean peilaamiseen ja analysointiin. Yrittäjyyden palon lisäksi on tärkeää, että myös numeraaliset faktat tukevat yrittäjyyttä, niitäkin käymme läpi henkilökohtaisissa tapaamisissa, Minna kertoo.

1_koulutuspaiva.jpg

startFactor-koulutuksessa saa oppeja muun muassa esiintymiseen ja markkinointiin. Yllä olevassa kuvassa esiintymisvalmentaja Niina Sainius herättelee opiskelijoiden kehonkieltä, jolla esitykseen saa eloa.