startFactorista vauhtia yrityksen alkutaipaleelle

Julkaistu 8.8.2017

startFactor-koulutus tarjoaa tiiviissä paketissa perustiedot yrittämisen eri osa-alueista sekä konkreettisia neuvoja ja vinkkejä siihen, mistä saa apua, mitä tulisi huomioida ja miten liikeidean kanssa voisi edetä. Koulutuksen myötä osallistujat saavat tilaisuuden miettiä, onko idean aika nyt vai kannattaisiko sitä kenties vielä kypsytellä.

startFactor on suunnattu naisille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista tai ovat vastikään aloittaneet yritystoiminnan ja haluavat arvioida ja täsmentää suunnitelmiaan. Mukaan valitaan 20 osallistujaa. Koulutuksessa voi testata suunnitelmiaan muiden samassa tilanteessa olevien naisten kanssa ja jopa napata kehittämisajatuksia jatkojalostukseen. Koulutus tarjoaa myös käytännön vinkkejä yrityksille suunnatuista palveluista ja sidosryhmistä sekä innostavaa vertaistukea.

Koulutus käynnistyy keskiviikkona 4.10.2017 ja päättyy 30.3.2018 mennessä. Koulutus järjestetään neljä kertaa kuukaudessa iltaisin kello 16:30–20:00, lähikoulutuspäiviä on yhteensä 17. Koulutuspaikka on Oulun ammattikorkeakoulun Liiketalouden osaston tiloissa (Teuvo Pakkalankatu 19, Oulu).

Haku startFactoriin päättyy maanantaina 11.9.2017.
 
Lisätietoja:
Projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526 tai terttu.savela@oamk.fi