Vallan monet kasvot – seminaari vallasta ja vallankäytöstä 10.11.2015

Julkaistu 29.10.2015

Tervetuloa kuulemaan huippuasiantuntijoiden ajatuksia ja näkemyksiä vallasta ja vallankäytöstä tänään ja tulevaisuudessa!

Valtaseminaari_tapahtumakuva.jpg

Vallan monet kasvot -seminaari tarjoaa tiukkaa asiaa ja mielenkiintoista pohdittavaa niin naisille kuin miehillekin ja se sopii oikein hyvin vaikka koko henkilöstön yhteiseksi, ajatuksia herättäväksi tilaisuudeksi. Seminaaripaikkana on inspiroiva, uutuuttaan hohtava Lapland Hotel Oulu, johon voit tutustua seminaaripäivän aikana. Oulun keskustassa Tuomiokirkon ja Ainolan puiston kupeessa sijaitseva hotelli tarjoaa mahdollisuuden nauttia Lapin elämyksellisyydestä keskellä kaupunkia. Myös Naisten Pankki Oulun paikallisryhmä esittelee seminaarin yhteydessä Naisten Pankin toimintaa.

Vinkkaa tapahtumasta myös ystävillesi ja työkavereillesi, olette lämpimästi tervetulleita!

Aika: tiistai 10.11.2015 klo 14:30–20:00

Paikka: Lapland Hotel Oulu, Ylläs-sali, 1. Kerros

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittautumisaikaa on 5.11.2015 asti, ilmoittautuminen osoitteessa www.fFactor.fi/valtaseminaari


Valtaseminaari on osa fFactor-hankkeen toimintaa ja hankkeen puitteissa järjestettävää seminaarisarjaa. fFactor (femaleFactor) on Pohjois-Pohjanmaan alueella toteutettava koulutus-, kehittämis- ja tutkimushanke, jonka tavoitteena on liikkeenjohdollisten koulutusten avulla tukea yrittäjiksi aikovia tai yrittäjinä toimivia naisia sekä naisia, jotka haluavat edistää omia uramahdollisuuksiaan.