Upeat asiantuntijamme

plusFactor-ohjelman asiantuntijoina toimii upea joukko kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia. Ohjelmassa lähdetään liikkeelle kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin käsitteestä ja luodaan yhdessä jokaiselle henkilökohtainen hyvinvointistrategia. Asiantuntijoiden avulla osallistujat kehittävät hyvinvointia tukevan ajattelutaidon lisäksi myös omaa itsentuntemustaan ja taitoa toimia vuorovaikutussuhteessa. Tutustu jo nyt joihinkin osaviin asiantuntijoihimme: 

Tiina_Gallen.jpgTiina Gallen
Tiina on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä koulutuksen ja kehittämisen parissa. Hän on kouluttanut ja valmentanut tuhansia opinjanoisia ammattikorkeakoulussa, yliopistolla ja työpaikoilla. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat strateginen johtaminen, itsetuntemus ja tulevaisuudentutkimus. 

Johtaminen ja organisaatiot pääaineena Tiina suoritti KTM-tutkinnon kaksikymmentä vuotta sitten. Tohtorin tutkinto valmistui vuonna 2010. Kansainvälisistä julkaisuista koostuvassa väitöskirjassaan hän tutki johtajien päätöksentekotyylin vaikutusta yrityksen strategiavalintoihin. 

Tomi Huhtamäki Tomi_Huhtamaki.jpg
Tomi on toiminut lähes 20 vuotta erilaisissa asiantuntija-, projektinjohto- ja esimiestehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Hän on kouluttanut ja valmentanut satoja yrittäjiä, johtajia, esimiehiä ja opiskelijoita erityisosaamisalueinaan myynti, tuotteistus, palvelumuotoilu sekä johtajien sparraus.

Yhdysvalloissa suoritetun MBA-tutkinnon lisäksi Tomi on kouluttautunut mm. työhyvinvointivalmentajaksi, ravintovalmentajaksi ja FISAF Personal Traineriksi. Hän opiskelee urheilupsykologian maisteriohjelmassa ja tekee väitöskirjaa coachingista. Hänen intohimonaan on soveltaa urheilumaailman menestysreseptejä yritysmaailmaan.

 

Tiia Kallio  Tiia_Kallio.jpg
Tiia on kokenut työyhteisökehittäjä ja työnohjaaja.  Hän tukee työyhteisöjä ja yksilöitä mm. käsittelemään ja ymmärtämään erilaisuutta, ratkomaan konflikteja, kehittämään ilmapiiriä ja löytämään voimavaroja työhönsä. Hän myös tietää mistä innostus työyhteisössä syntyy!

Kirsi Salo  Kirsi_Salo.jpg
Kirsi Salo (KTM) on inspiroiva puhuja ja hyvinvointivalmentaja, joka käyttää työssään erilaisia menetelmiä life coachingista tantraan. Valmennuksellaan hän auttaa ihmisiä siirtymään kohti keveämpää ja selkeämpää elämää, jossa myös tunteet toimivat meille tiedon lähteinä ja voimavarana. Kirsin elämäntehtävänä on ilon ja vapauden kokemusten tuottaminen ihmisille. 

Petri Kassinen Petri_Kassinen.jpg 
Petri on ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja ja työyhteisöjen kehittäjä sekä kansainvälisesti sertifioitu NLP™ -kouluttaja. Kursseillaan hän opettaa mm. älykkäämmän ajattelun taitoja, kehonkieltä ja vuorovaikutustaitoja. NLP:n avulla voidaan valjastaa aistit ja mielikuvat tukemaan meitä kohti valitsemiamme tavoitteita. Myös Petrin hypnoottisilla rentoutusharjoituksilla saat oman alitajuntasi huikeat voimavarat hyötykäyttöön.

Terhi Vesterinen Terhi_Vesterinen.jpg
Terhi on monipuolinen työelämäammattilainen, joka saa aikaan liikettä uinuvan potentiaalin sytyttämiseksi. Työssään yrittäjänä Terhi auttaa yksilöitä ja organisaatioita kehittymään. Luottamuksellisessa ja innostavassa ilmapiirissä tehtävä tavoitteellinen työ ruokkii luovuutta, parantaa työn laatua ja kohentaa työpaikan ilmapiiriä.

Terhi on innostunut elinikäisestä oppimisesta ja hänellä on mukavasti kokemusta teoriatiedon soveltamisesta käytännön työelämään. KTM-tutkinnon lisäksi Terhi on opiskellut mm. Business Coachiksi, työhyvinvointivalmentajaksi sekä ammatilliseksi opettajaksi.

 

Takaisin plusFactorin pääsivulle