Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun hallinnoima fFactor-hanke on koulutus-, kehittämis- ja tutkimushanke, jonka tavoitteena on liikkeenjohdollisten koulutusten avulla tukea yrittäjiksi aikovia tai yrittäjinä toimivia naisia sekä naisia, jotka haluavat edistää omia uramahdollisuuksiaan. Kasvun kipinät -seminaari on osa fFactor-hankkeen suosittua seminaarisarjaa.

Kasvun kipinät -seminaari

Sytykkeitä kestävään kasvuun

Tule kuulemaan suorasanaista, kokemukseen pohjautuvaa puhetta kestävän kasvun eri näkökulmista. Sytykkeet vievät pintaa syvemmälle kasvun tekijöihin ja kasvun esteiden poistamiseen. Kasvun sytyttäjinä toimivat growthFactor-kasvuohjelman huippusparraajat.

 

Löydetään yhdessä kasvun imu!

 

AIKA Torstai 12.4.2018 klo 15–20           PAIKKA Hotelli Lasaretti, Aurora-sali, Oulu

Sytyttäjät

Satu Ahlmanilla on pitkä kokemus yksityisen liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on ollut mukana satojen hoivayritysten alkutaipaleella, kehittämisessä ja kasvussa, kriisikonsultoinnissa sekä yritysjärjestelyissä.

Satu Ahlman

Ahlman & CO Development

Satu Helkama on 4. sukupolven perheyrittäjä, joka toimii Helkama Emotorin emoyhtiön toimitusjohtajana sekä hallituksen jäsenenä Helkaman kaapeli-, polkupyörä-, automaahantuonti- ja autonvuokrausyhtiöissä.

Satu Helkama

Helkama-yhtiöt

Anna-Maija Lämsä on henkilöstöjohtamisen professori ja varadekaani Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimusalueensa ovat johtamis- ja organisaatioetiikka, työn ja perheen yhteensovittaminen sekä johtamisurat ja -koulutus sukupuolen näkökulmasta.

Anna-Maija Lämsä

Jyväskylän yliopisto

Satu Mehtälä on liikkeenjohdon kehittäjä, jolla on monipuolinen kokemus taloushallinnon, yritysviestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä. Mehtälä edistää start-up-yrittäjyyttä bisnesenkeliverkosto FiBANin aktiivisena jäsenenä. Hän on myös Naisten Pankin perustajajäseniä.

Satu Mehtälä

Boardman

Katja Noponen on perustanut yrityksensä 26-vuotiaana ja yritys on nyt Suomen suurin yksityinen ammatillista kuntoutusta tuottava yritys. Noponen on monesti palkittu kasvuyrittäjä, hän on mm. valtakunnallinen vuoden yrittäjänainen, vuoden nuori johtaja ja yrittäjä.

Katja Noponen

Katja Noponen

Miia Porkkala on toisen polven perheyrittäjä. Nykyisin hän työskentelee AhoGroup-yhtiöryppään hallituksen puheenjohtajana. Sitä ennen hän toimi mm. perheyhtiön Rukakeskus konsernin toimitusjohtajana vuosina 2004–2014.

Miia Porkkala

AhoGroup

Kipinä Talk Show:ssa mukana

fFactor_logot.png

Tule mukaan, ilmoittaudu tästä!