Kasvun kipinät -seminaari

Sytykkeitä kestävään kasvuun

Omaa muutoksen tarinaansa
jakavat:

 

Meeri Koutaniemi

Palkittu valkokuvaaja-toimittaja

Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa – ja jäi sille tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 40 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin. Meeri valittiin vuonna 2012 ja 2013 Vuoden Lehtikuvaajaksi. Hän teki historiaa voittamalla vuonna 2012 kuvillaan kuusi kategoriaa Vuoden Lehtikuvat -kilpailussa. 2013 Meerin reportaasi naisten ympärileikkauksesta valittiin Vuoden Ulkomaiseksi Reportaasiksi. Hänet on palkittu kansainvälisesti Yhdysvalloissa, Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

www.meerikoutaniemi.com

Satu Saarinen

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan tuomiorovasti

Satu Saarinen on väitellyt kulttuurihistorian oppiaineessa naispuolisten pappien kokemuksista työstään. Parhaillaan hän tekee tutkimusta hengellisen työn ruumiillisuudesta. Sukupuolen, tasa-vertaisuuden, oikeudenmukaisuuden ja globaalin vastuun kysymykset ovat lähellä hänen sydäntään. Saarinen toimii vapaaehtoistyössä, erityisesti Afrikassa ja osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Helene Auramo
Okimo Clinic Oy:n toimitusjohtaja

Helene Auramo on yksi sosiaalisen median pioneereja Suomessa. Hän on ollut mukana perustamassa muun muassa Slushia, Suomen suurinta Indiedays-blogiportaalia, useita start-uppeja sekä kirjoittanut palstaa Image-lehteen. Nyt Helene luotsaa vuonna 2013 perustettua Marketing Clinic Partnersin partneriyritystä Okimo Cliniciä, joka on digitaaliseen markkinointiviestintään ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut viestintätoimisto. Helene on opiskellut Aalto yliopiston Media Labissa ja kauppakorkeakoulussa sekä Harvardissa. Helene on kysytty johdon sparraaja ja keynote-puhuja.

www.okimoclinic.com

Marianne Saarikko Janson

Fondia Oy:n perustaja 

Marianne Saarikko Janson on perustanut uuden ajan lakipalveluyritys Fondia Oy:n vuonna 2004. Fondian liikevaihto on tänä päivänä noin 15 M€ ja se työllistää 110 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Fondia on saanut useita kansainvälisiä palkintoja, mm. Financial Timesin FT Innovative Lawyers "Top Game Changers of the past 10 years" -hopeasijan Euroopassa. Fondian inspiroivista tiloista voi löytää mm. kahvilan sekä neuvotteluhuoneen, joka on sisustettu lastenhuoneeksi. 

www.fondia.fi

 

 

Marianne Saarikko Janson
Susanna Rahkamo

Susanna Rahkamo

Pertec Consulting Oy:n asiantuntija

Menestyksekkään jäätanssijan uran tehnyt Susanna Rahkamo valmentaa nykyään esimiehiä ja organisaatioita luovuuden, innovatiivisuuden ja osaamisen kehittämisessä, strategisessa ajattelussa sekä itsensä johtamisessa. Tuoreessa väitöskirjassaan Susanna mallinsi huippuasiantuntijuuden kehittymistä ja luovuuden vaikutusta tähän prosessiin. Susannalla on runsaasti luottamustoimia, jotka liittyvät hänen taitoluistelu-uraansa. 

www.pertec.fi