startFactor – vauhtia yrityksen alkutaipaleelle

Oletko harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä? Onko sinulla liikeidea, jota haluaisit sparrailla niin ryhmässä kuin henkilökohtaisesti asiantuntijankin kanssa? Tai oletko jo vastikään aloittanut yritystoiminnan ja haluat tarkentaa suunnitelmiasi?

 

Tule hakemaan yritykseesi  vauhtia startFactor-naisyrittäjäkoulutuksesta! Koulutuksessa saat tiiviissä paketissa perustiedot yrittämisen eri osa-alueista sekä konkreettisia neuvoja ja vinkkejä siihen, mistä saat apua, mitä tulisi huomioida ja miten liikeideasi kanssa voisi edetä. Saat tilaisuuden miettiä onko ideasi aika nyt vai kannattaisiko sitä vielä kypsytellä. Voit testata suunnitelmiasi muiden samassa tilanteessa olevien naisten kanssa ja jopa napata kehittämisajatuksia jatkojalostukseen. Koulutus tarjoaa sinulle myös käytännön vinkkejä yrityksille suunnatuista palveluista ja sidosryhmistä sekä innostavaa vertaistukea.

Kohderyhmä            

startFactor on suunnattu naisille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista tai ovat vastikään aloittaneet yritystoiminnan ja haluavat arvioida ja täsmentää suunnitelmiaan. Koulutukseen valitaan 20 osallistujaa.