startFactorin valmentajat

Startissa valmentavat lukuisat käytännönläheiset yrittäjyyden osaajat. Päävalmentajamme on Satu Vainio, Novetos Oy.

Satu_Vainio.jpg Satu Vainio | Novetos Oy

Sadun taustalla on pitkä kokemus valmentajana yrittäjyyden kehittämisohjelmissa kiitetyssä Tiimiakatemiassa. Hän on valmentanut yli 600 eri alojen yrittäjää ja johtajaa yrittäjäpolun eri vaiheissa. Valmentajana Satu haastaa ajattelemaan isommin. Hän auttaa näkemään olemassa olevat vahvuudet kirkkaammin sekä hyödyntämään mahdollisuudet paremmin. Sadun erityisenä intohimona on antaa työkaluja erityisesti strategisiin valintoihin, markkinointiin ja pienyrityksen johtamiseen.

Omaa ideaasi ja tilannettasi voit sparrata viisi tuntia business personal traineriemme kanssa. Trainereinä toimivat Eeva Kiuru, Health Innovation Academy Oy ja Sanna Oja, Oamk.  

Eeva_Kiuru_web.jpg Eeva Kiuru

Eeva Kiuru (DI, certified teacher) on Health Innovation Academyn toimitusjohtaja, tuottaja, valmentaja ja kouluttaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus terveysteknologiatuotteiden ja -palveluiden kaupallistamisesta. Hänen erikoisalaansa on myös asiantuntijaosaamisen kaupallistaminen ja innovaatiotoiminta terveydenhuollon toimintaympäristössä.

Sanna_Oja.jpg Sanna Oja

KTT, hum. kand. Sanna Oja toimii yliopettajana Oamkin Liiketalouden osastolla. Vuoden Opettajaksi 2016 valittu Sanna toimii myös yrityskehitystehtävissä eri hankkeissa, erityisesti vastuullisen johtajauuden asiantuntijatehtävissä sekä yrittäjänä.