visionFactor-ohjelman kuvaus

Kohderyhmä

visionFactor-ohjelman kohderyhmänä ovat yrittäjinä toimivat naiset sekä yksityisellä tai julkisella sektorilla asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivat naiset.

Aikataulu ja opintojen laajuus

Uusi visionFactor käynnistyy keskiviikkona 21.9.2016 ja päättyy 15.6.2017 mennessä. Ohjelman voi suorittaa työn ohessa ja se sisältää 17 lähikoulutuspäivää. Lähipäiviä on kaksi päivää kuukaudessa. Lisäksi toteutetaan ohjelman teemaa tukeva vapaaehtoinen opintomatka keväällä 2017. Matkakohde on Kapkaupunki, Etelä-Afrikka. Matka toteutetaan mikäli matkaan osallistujia on yli 12 henkilöä.

Kokonaisuuteen kuuluu myös pienryhmätyöskentelyä, oppimistehtäviä sekä omaan yritykseen, johtajuuteen tai työyhteisöön kohdistuva kehitystyö. Kehitystyöprosessia tuetaan henkilökohtaisella ohjauksella. Opintokokonaisuus on 30 opintopistettä.

Koulutusyhteistyö

Ohjelman sisältö on luotu yhteistyössä Oulun Ammattikorkeakoulun, Oulun Yliopiston Martti Ahtisaari Instituutin ja Jyväskylän Kauppakorkeakoulun kanssa. Lisäksi kouluttajina toimii muita arvostettuja asiantuntijoita, joilla on vahvaa käytännön kokemusta ja/tai akateemista osaamista vastuullisen johtajuuden teemasta.

visionFactor-ohjelman suorittaminen on mahdollista hyväksyä osaksi Oulun yliopiston MBA-ohjelmaa.

Ohjelman hinta

visionFactor-ohjelman hinta on 800 euroa (alv 0). Ohjelmaan liittyvä vapaaehtoinen opintomatka Kapkaupunkiin, Etelä-Afrikkaan on omakustanteinen. 

Ohjelmaan hakeminen ja hakuaika

Hakuaika visionFactor-ohjelmaan on päättynyt.